Witam, chcąc uplastycznik ''afrykańską'' kolekcję pancerków nabyłem drogą kupna metalową figurkę niemieckiego oficera artylerii (co prawda teatr działań europa, ale z przymróżeniem oka może maszerować po piaskach pustyni). Skala 1:25, metal z Tamiya. Figurka składa się z 3 cz. korpusu (doklejane ręce + hełm). W zestawie dołączona jest ramka (plastik) z wyposażeniem osobistym (lornetka, mapownik, kabura, itp.) + broń. Odlew pozostawia wiele do życzenia, więc do uzupełnienia braków skorzystałem ze szpachli. Po malowaniu koniecznie trzeba lakierować ponieważ farba b. łatwo się ściera.
Z góry dziękuje za sugestie w niedociągnięciach (to moje pierwsze kroki w modelastwie ''figurowym'')
Pzdr
Bardzo fajnie wyszła figurka, mnie się bardzo podoba! Niedługo też będę chciał spróbować swoich sił w tym temacie. Wojciechu napisz mi jeszcze proszę, ile ma centymetrów wysokości taka figurka?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum